Naisten Kymppi 2018

Naisten Kymppi on Suomen suurin nais­ten lenkkeily- ja hyvinvointi­tapahtuma. Tänä vuonna se järjestetään su 27.5.

Naisten Kymppi sopii monille lievä­oireisille MS:ää tai harnesia sairas­taville. Hyvässä seurassa on mukava valmistautua tapahtumaan ja itse kymppi taittuu kuin itsestään – juosten, hölkäten tai kävellen, kukin voimiensa mukaan.

Viime keväänä neuroyhdistys teki paluun Naisten Kympille. Edelliset osallistumiskerrat olivat olleet vuosituhannen vaihteessa. Pieni, mutta pippurinen iskuryhmä suoritti Naisten Kympin ja olivat tosi tyytyväisiä suoritukseensa.

Tänä vuonna koetamme houkutella mukaan mahdollisimman monta jäsentämme. Jos kymppi tuntuu sinulle liian pitkältä matkalta tai suoritus onnistuu vain pyörätuolissa, voi sinulle silti olla tarjolla ratkaisu suorittaa Naisten Kymppi. Järjestäjät pyrkivät olemaan joustavia erityistarpeisiin. Sinulle voidaan räätälöidä lyhyempi Kymppi. Ja jos käytät pyörätuolia, etkä usko vakioavustajasi selviävän urakasta, koetamme hankkia sinulle työntäjän.

Yhdistys maksaa 30.3. mukaan ilmoittautuneiden osallistumismaksut perien niistä 10 € omavastuun.

Saatamme järjestää yhteistä valmistautumisohjemaa kysynnän ja resurssien mukaan. Joka tapauksessa valmistautuessa kannattaa tutustua viime vuoden Naisten Kympin yhteydessä tuotettuun juoksukoulumateraaliin "MS-tauti ja liikunta", joka löydät täältä »

Lisätietoja Saija Sipeläiseltä, saija@neurotukija.fi tai 041 454 0643.

Mukaan voit ilmoittautua tästä linkistä aukeavalla lomakkeella »

Alla osa kevään 2017 Naisten Kympin iskuryhmästä kannustajineen.